Welkom op onze website

Restaurant Monica & Winston

Reservering

Wereld restaurant Restaurant Monica & Winston Lelystad

Als u met uw familie een gezellige avond met heerlijk eten wilt doorbrengen, is ons restaurant zeker een bezoek waard. U vindt bij ons lekkernijen uit de hele wereld. Op onze zitplaatsen buiten kunt u volop van de zon genieten. Kom tijdens de volgende hittegolf direct bij ons langs: onze geklimatiseerde ruimtes zorgen voor afkoeling en een behagelijke pauze van de hitte.

- Diëten en bijzondere voeding - Onze keuken respecteert ook een vegetarische bereiding van de gerechten en biedt niettemin een fantastische verscheidenheid. Wij hebben ook een ruime keuze van glutenvrije gerechten in de aanbieding, zodat u bij ons zeker de juiste keuze kunt maken. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

- Profiteer van onze cateringservice - Ons restaurant is barrièrevrij bereikbaar. Houd rekening met onze openingstijden en kom gewoon bij ons langs. Wij verheugen ons op uw bezoek. Betaal bij ons heel gemakkelijk contant of met MasterCard, contactloos betalen, VISA of betaalpas. Voor degene die een beetje haast heeft, pakken wij het eten ook als afhaalgerecht in. Wij hebben ook een cateringservice – gewoon even informeren! In onze ruimtes kunt u fantastische feesten vieren. Voor uw besloten evenement staan wij met veel engagement ter beschikking. U plant een bruiloft? Wij verheugen ons, u daarbij te helpen en dit bijzondere event in uw leven op een bijzondere manier te verzorgen. Wij zijn 5 dagen per week van 17:00 tot 22:00 uur geopend. Onze rustdagen zijn  maandag en dinsdag.

Locatie

Locatie

Stadhuisplein 4, 8232ZX Lelystad, Nederland

Maak uw reservering

+31320213035

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 – 20:00
Donderdag
17:00 – 20:00
Vrijdag
17:00 – 22:00
Zaterdag
17:00 – 22:00
Zondag
17:00 – 20:00

Beschikbare Betalingsopties

Evenementen

Eten bestellen

Eten bestellen

Simpel via onze app!

Makkelijk en snel je eten bestellen? Klik hier om je bestelling door te geven!

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Twitter_Logo_Blue